Ročno pleteni copatki za nedonošenčke

Ročno pleteni copatki za nedonošenčke

Ideja o darilu nedonošenčkom v Porodničnici Ljubljana se je porodila v oddaji Mario, ki sem jo decembra 2009 v živo spremljala v studiu RTVS. Gostja takratne oddaje je bila meddrugim tudi mag. Lilijana Kornhauser Cerar, dr.med. , vodja EINT ljubljanske Porodnišnice in Slovenka leta 2009. S seboj je prinesla 3 pare ročno pletenih copatk, katere je Porodnišnici podarila ena gospa.»Copatki so za te male štručke precej preveliki,..« pravi Cerarjeva in jih podari Mariu in obena gostoma za spomin.

Zagotovo je bilo z namenom, da sem karte za ogled oddaje dobila prav za ta termin.V tistem trenutku sem se odločila, da nekaj majcenih copatkov spletem tudi sama in jih podarim Porodnišnici. Po oddaji sem počakala gospo Kornhavser Cerar in ji predstavila mojo željo. Bila je navdušena.

Za obdarovanje sem izbrala materinski dan, 25.3.2010. Veselje mamic, ki so bile takrat na oddelku je bilo veliko. Zame je bila to izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabila. Ko gledaš te male sončke, ki se borijo za življenje in njihove starše, ki dihajo z njimi, te preplavijo občutki, ki je jih ne da opisati z besedami.

Hvala gospema, mag. Lilijani Kornhauser Cerar in Jožici Krauthaker (Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom), da sem lahko tudi jaz narisala nasmešek na obraz teh staršev.

 

Izdelki tudi v tujino

Izdelki tudi v tujino

Ročno pleteni in kvačkani izdelki moje trgovine Cofki.si razveseljujejo in grejejo otroke tudi v tujini (Rusija, Francija, Italija , Bosna in Hercegovina, Nemčija).

Cofkomat

Cofkomat

Ideja o Cofkomatu me je zelo navdušila. Kar nekaj časa sem razmišljala o lokaciji postavitve. Vesela sem, da so moji ideji znali prisluhniti v Porodnišnici Postojna. Cofkomat je postavljen na vhodu in po prenovi preddverja ima čudovito ozadje. Veliko pohval sem dobila za to mojo idejo. Izdelki, ki jih izdelujem, imajo certifikat Obrtne zbornice Slovenija za kakovosten izdelek domače obrti. Tudi v prihodnje se bom trudila, da bo ponudba v Cofkomatu pestra in kvalitetna.

Hvala Porodnišnici Postojna.

Vaša košarica

 x ... je prazna!

Izpostavljeno

kvačkarije, kvačkan šal, ženski kvačkan šal, ogrlica, modni dodatek, preja
Šal
Samo
10,00 €